de fries & mejdahl a/S

Bæredygtighed

―​

Bæredygtighed er efterhånden en uundgåelig faktor for virksomheder og organisationer. Ved bæredygtighed i byggeriet handler det om de processer, som tager hensyn til miljømæssige, økonomiske og sociale faktorer.

For de Fries og Mejdahl finder vi vigtighed i at kunne tilbyde et bredt spekter af viden og erfaring, som skaber værdi for vores bygherre på den lange bane. Vi tilstræber at give vores byggetekniske medarbejdere et alsidigt kendskab til DGNB og bæredygtighed, med henblik på at opføre byggerier, men også at kunne introducere vores bygherre for flere bæredygtige elementer og alternativer til deres byggerier.

>> Når vi ser på de enkelte byggerier, kigger vi blandt andet ind i mulighederne for, at anvende materialer, der er genanvendelige og miljørigtige << 

Vi ser på om der kan reduceres i energiforbruget og CO2-udledningen i bygningens levetid. Derudover kan bæredygtighed også være en del af at skabe sundere indeklimaer eller omfatte brugen af ​​lokale materialer og arbejdskraft for at støtte den lokale økonomi og reducere transportomkostningerne.

​Vi tilbyder byggerier med DGNB-certificering, som er en certificeringsordning målrettet byggeri, bygninger og byområder. Systemet bygger på den helhedsorienterede tilgang til bæredygtighed, med de tre hovedsøjler: social-, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed. DGNB er en værktøjskasse som giver os mulighed for at optimere byggerier til flere bæredygtige valg, selv hvis projektet ikke skal ende med en egentlig certificering.

I øjeblikket er vi i fuld gang med at opfører DGNB certificerede rækkehuse samt parcelhuse på jorden omkring Haughus Gods i Jelling.

Som en del af certificeringen, har de Fries og Mejdahl indgået samarbejde med COOMEBACK Woodshop

COMEBACK Woodshop er vores leverandør af havelåger til projektet, og produceres på COMEBACK’s træværksted i Århus. Woodshoppen producerer primært produkter i genbrugstræ til deres samarbejdspartnere, herunder både byrumsmøblementer, træfliser, gangbroer og meget andet.

COMEBACK Woodshop er etableret med henblik på at tage socialt ansvar, og hjælpe udsatte unge mennesker tilbage på arbejdsmarkedet. Personalet i woodshoppen er specialiseret i at hjælpe unge der er udfordret ift. kriminalitet og udsathed, med at tage ansvar for egen udvikling. De tilbyder muligheder til personer, som ellers ville have svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet, og bidrager til social bæredygtighed

De Fries og Mejdahl A/S er et byggefirma bosiddende i Odense. Firmaet er grundlangt i 2018 af Thomas de Fries og Bo Mejdahl. Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi stor ekspertise med total- og hovedentrepriser i en bred vifte af byggerier indenfor både privat og erhverv.

© Copyright by De Fries og Mejdahl A/S

Kontaktoplysninger

De Fries & Mejdahl A/S

Hestehaven 21 C

5260 Odense S

Klik her for rutevejledning

Thomas de Fries

​Telefon: 53 37 37 01

Mail: taf@defriesogmejdahl.dk

Bo Svensson

​​Telefon: 53 37 37 02

Mail: bms@defriesogmejdahl.dk

Christoffer Berg

​Telefon: 53 37 37 03

Mail: cb@defriesogmejdahl.dk