Projektebåde styring og koordinering af byggeriet

Byggerier

―​​

Skal vi varetage dit næste byggeri? Så er du velkommen til at kontakte os. Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi mange års erfaring indenfor diverse former for byggeri. Vi kan bygge dit næste højlager, kontordomicil, klinik eller rækkehus.

Vi går langt for at levere et produkt, som lever op til dine ønsker og krav. Vi servicerer både kunder fra Fyn og hele Danmark.

Hvis du drømmer om at få lavet et bygger, som opfylder alle dine behov, så er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi står klar til at varetage opgaven for dig, hvor vi garanterer en professionel og veludført løsning. Vi kan klare både store og små opgaver indenfor byggeri.

​​

Alt fra design og tegning til projektering og koordinering af byggeprojektet

Hos De Fries & Mejdahl er vi med dig hele vejen. Vi faciliterer processen fra start til slut, så du er i gode hænder og sikker på et godt resultat. 

Vi tager dig med på råd fra arbejdet starter ved tegnebrættet, videre gennem udviklingen og byggeprocessen frem til du kan se det færdige produkt.

Det vigtigste for os er, at vores kunder bliver tilfredse med det vi laver. Dette sikrer vi bl.a. ved altid at have en tæt dialog med kunden, hvor vi taler om ønsker og behov. 

Hos os sættes kundens individuelle ønsker altid i centrum for arbejdet.

Vi leverer holdbare løsninger til den aftalte tid. Uanset om vi skal bygge et stort kontordomicil eller et større erhvervsbyggeri. 

Kontakt os for at høre nærmere om et byggeri lige dér, hvor du befinder dig.​

​​Du kan kontakte os på telefon 53 37 37 01 eller på e-mail faktura@defriesogmejdahl.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

De Fries og Mejdahl A/S er et byggefirma bosiddende i Odense. Firmaet er grundlangt i 2018 af Thomas de Fries og Bo Mejdahl. Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi stor ekspertise med total- og hovedentrepriser i en bred vifte af byggerier indenfor både privat og erhverv.

© Copyright by De Fries og Mejdahl A/S

Kontaktoplysninger

De Fries & Mejdahl A/S

Hestehaven 21 C

5260 Odense S

Klik her for rutevejledning

Thomas de Fries

​Telefon: 53 37 37 01

Mail: taf@defriesogmejdahl.dk

Bo Svensson

​​Telefon: 53 37 37 02

Mail: bms@defriesogmejdahl.dk

Christoffer Berg

​Telefon: 53 37 37 03

Mail: cb@defriesogmejdahl.dk