byggeri der lever op til dine ønsker og krav

erhvervsbyggeri

―​

Vi kan bygge dit kontordomicil professionelt.

Skal vi varetage dit næste erhvervsbyggeri? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi mange års erfaring indenfor diverse former for erhvervsbyggeri. Vi kan tilbyde erfaring inden for  kontordomiciler, klinikker, loungeområder og meget mere. Vi går langt for at leve op til dine ønsker og krav, og for at skabe det miljø du ønsker dig. 

Hvis du drømmer om at få lavet et kontordomicil, som opfylder alle dine behov, så er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi står klar til at varetage opgaven for dig, hvor vi garanterer en professionel og veludført løsning.

​​

Vi kan klare både store og små opgaver indenfor erhvervsbyggeri. Vi hjælper også gerne med industri eller private byggeri​er. 

Vi bygger et kontordomicil efter dine ønsker

Det vigtigste for os er, at vores kunder bliver tilfredse med det erhvervsbyggeri, som vi laver. Dette sikrer vi bl.a. ved altid at have en tæt dialog med kunden, hvor vi taler om ønsker og behov.

Hos os sættes kundens individuelle ønsker altid i centrum for arbejdet.​​Vi leverer holdbare løsninger til den aftalte tid. Vi rådgiver og vejleder altid gerne, så vi sammen kan finde den løsning, som passer bedst til dig.

​Kontakt os for at høre nærmere om erhvervsbyggeri

Er du interesseret i at høre mere om vores priser for erhvervsbyggeri, eller skal vi lave et kontordomicil eller et andet byggeri for dig?

Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at besvare spørgsmål og løse enhver opgave på området.

​Du kan kontakte os på telefon 53 37 37 01 eller på e-mail taf@defriesogmejdahl.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os

De Fries og Mejdahl A/S er et byggefirma bosiddende i Odense. Firmaet er grundlangt i 2018 af Thomas de Fries og Bo Mejdahl. Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi stor ekspertise med total- og hovedentrepriser i en bred vifte af byggerier indenfor både privat og erhverv.

© Copyright by De Fries og Mejdahl A/S

Kontaktoplysninger

De Fries & Mejdahl A/S

Hestehaven 21 C

5260 Odense S

Klik her for rutevejledning

Thomas de Fries

​Telefon: 53 37 37 01

Mail: taf@defriesogmejdahl.dk

Bo Svensson

​​Telefon: 53 37 37 02

Mail: bms@defriesogmejdahl.dk

Christoffer Berg

​Telefon: 53 37 37 03

Mail: cb@defriesogmejdahl.dk