Både for erhverv og private bygherre

Totalentreprise​

―​

Skal du have udført en totalentreprise? Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi specialiseret os i byggeprojekter lige fra boligprojekter og klinikker til store industrihaller og kontordomiciler i hele landet.

Vi arbejder både for erhverv og private bygherre, og er altid nysgerrige på nye og anderledes projekter, som udfordre vores faglighed og måden at tænke i alternative løsninger.

​Vi har god forståelse for alle processerne i et byggeprojekt. Lige fra tegning og tilbudsgivning til drift og udførelse af opgaverne. Vi har flere års erfaring med byggeprocesserne, både som aktiv udførende håndværkere, og senere som de koordinerende parter. Dette er med til at give os et unikt billede af hele byggeprocessen, og som giver de bedst mulige forudsætninger for at skabe et produkt der matcher kundernes ønsker og behov.

Alt fra tegning til koordinering af byggeprojektet

Vi varetager alt lige fra rådgivning og arkitekter til selve byggeriet, når vi står for totalentreprisen. Vi står med andre ord for styring og koordinering af hele projektet. Samtidig sikrer vi, at byggeriet opføres i den aftalte kvalitet.​​

Vi tager os gerne af tegnearbejdet, og vi er fx skarpe til 3D-projektering, som giver dig et godt indtryk af, hvordan den færdige bygning kommer til at se ud.​​​

Vi samarbejder med dygtige håndværkere, der kan udføre de fleste håndværksopgaver, mens vores øvrige faste samarbejdspartnere sørger for den høje kvalitet i alle andre aspekter af byggeriet.

Vi lægger alle sammen vægt på fleksibilitet. for at imødese vores kunders behov og sikre at byggeprocessen foregår under bedst mulige omstændigheder for alle parter.

Kontakt os for at få et tilbud på en entreprise

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores kompetencer. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. ​

Du kan ringe til os på telefon ​53 37 37 01 ​for at aftale nærmere, eller du​kan skrive til os på e-mail​ faktura@defriesogmejdahl.dk.

Kontakt os

De Fries og Mejdahl A/S er et byggefirma bosiddende i Odense. Firmaet er grundlangt i 2018 af Thomas de Fries og Bo Mejdahl. Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi stor ekspertise med total- og hovedentrepriser i en bred vifte af byggerier indenfor både privat og erhverv.

© Copyright by De Fries og Mejdahl A/S

Kontaktoplysninger

De Fries & Mejdahl A/S

Hestehaven 21 C

5260 Odense S

Klik her for rutevejledning

Thomas de Fries

​Telefon: 53 37 37 01

Mail: taf@defriesogmejdahl.dk

Bo Svensson

​​Telefon: 53 37 37 02

Mail: bms@defriesogmejdahl.dk

Christoffer Berg

​Telefon: 53 37 37 03

Mail: cb@defriesogmejdahl.dk