​Om De Fries & Mejdahl A/S

Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi stor ekspertise med total-, stor- og delentrepriser på alle slags byggerier lige fra mindre boligprojekter til større kontordomiciler. Vi udfører både tegnearbejde, koordinering og håndværksopgaver i forbindelse med byggeprojekter i hele landet.

»Hvis du kan tænke det, kan vi bygge det«

Vi har samlet mange års erfaring i byggebranchen med vores baggrund som tømrer og bygningskonstruktør, så du får mulighed for at samarbejde med et hold entreprenører, der kender hele byggeprocessen ud og ind, og kan præsentere dig for mange muligheder i forbindelse med dit byggeprojekt.

Vores motto er: »Hvis du kan tænke det, kan vi bygge det.«

Vi tilbyder desuden rådgivning og sparring, og kan altid trække på et stort netværk af forskellige faggrupper, for at sikre den korrekte rådgivning.

Respekt og ærlighed er nogle af vores kerneværdier, og det gælder både i forhold til vores kunder og vores samarbejdspartnere. Vores vision er, at vi altid skal aflevere et fejlfrit projekt, der overgår kundens forventninger, og derfor lægger vi vægt på at lære af egne fejl.

Kontakt os for at høre om vores kompetencer

Du er altid velkommen til at få mere information om vores virksomhed, kompetencer og referencer, og vi tager gerne en snak om, hvad vi kan hjælpe med.

​​

Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 31 35 35 39 for at få meget mere at vide. Du kan også skrive til e-mail taf@defriesogmejdahl.dk.

​De Fries & Mejdahl A/S

Hestehaven 21C 1 sal, 5260 Odense S

Navigation på Google Maps

Thomas Adler de Fries

53 37 37 01

taf@defriesogmejdahl.dk

Bo Mejdahl Svensson

53 37 37 02

bms@defriesogmejdahl.dk

© Copyright by De Fries og Mejdahl A/S