både styring og koordinering af byggeriet

Hovedentreprise​

―​

Skal du have udført en hovedentreprise? 

Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi stor erfaring med især større byggeprojekter såsom boligprojekter, kontordomiciler og klinikker.

​Vi arbejder for kunder i hele landet. ​​Med vores mange års erfaring i byggebranchen har vi oparbejdet en god forståelse for samtlige byggeprocesser.

Vores fælles erfaringer er samlet i vores relativt unge virksomhed, og hver dag bruger vi vores viden som uddannede tømrere og bygningskonstruktører i forbindelse med store og små projekter.

​​Vi varetager styringen og koordineringen af byggeriet

Vi står gerne for hovedentreprisen på dit byggeprojekt. Når vi bliver hyret til en hovedentreprise, er det fordi du sidder med en opgave, hvor specifikationerne er defineret på forhånd.

Dermed varetager vi både styring og koordinering af byggeriet, hvor vi sikrer, at byggeriet bliver opført i den aftalte kvalitet ud fra de kriterier, der allerede er bestemt, før vi kommer ombord på projektet.

Vi har et godt samarbejde med dygtige håndværkere, som kan udføre de fleste håndværksopgaver i høj kvalitet. Derudover har vi faste samarbejdspartnere i en del andre fag, såsom tømre og elektrikere, der sørger for den samme høje kvalitet i de øvrige dele af byggeriet.

Vi har et veletableret og tillidsfuldt samarbejde med vores  samarbejdspartnere.

Kontakt os gerne for at høre mere om entrepriser

Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores kompetencer inden for byggeri og entrepriser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på det ønskede projekt.

Du kan ringe på telefon 53 37 37 01 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail faktura@defriesogmejdahl.dk

KONTAKT OS

De Fries og Mejdahl A/S er et byggefirma bosiddende i Odense. Firmaet er grundlangt i 2018 af Thomas de Fries og Bo Mejdahl. Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi stor ekspertise med total- og hovedentrepriser i en bred vifte af byggerier indenfor både privat og erhverv.

© Copyright by De Fries og Mejdahl A/S

Kontaktoplysninger

De Fries & Mejdahl A/S

Hestehaven 21 C

5260 Odense S

Klik her for rutevejledning

Thomas de Fries

​Telefon: 53 37 37 01

Mail: taf@defriesogmejdahl.dk

Bo Svensson

​​Telefon: 53 37 37 02

Mail: bms@defriesogmejdahl.dk

Christoffer Berg

​Telefon: 53 37 37 03

Mail: cb@defriesogmejdahl.dk