Hovedentrepriser

Skal du have udført en hovedentreprise?

Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi stor erfaring med især større byggeprojekter såsom boligprojekter, kontordomiciler og industrihaller.

Vi arbejder for virksomheder i hele landet. ​​Med vores mange års erfaring i byggebranchen har vi oparbejdet en god forståelse for samtlige byggeprocesser.

Vores fælles erfaringer er samlet i vores relativt unge virksomhed, og hver dag bruger vi vores viden som uddannede tømrere og bygningskonstruktører i forbindelse med store og små projekter.

​Vi varetager styringen og koordineringen af byggeriet

Vi står gerne for hovedentreprisen på dit byggeprojekt. Når vi bliver hyret til en hovedentreprise, er det fordi du sidder med en opgave, hvor specifikationerne er defineret på forhånd.

Dermed varetager vi både styring og koordinering af byggeriet, hvor vi sikrer, at byggeriet bliver opført i den aftalte kvalitet ud fra de kriterier, der allerede er bestemt, før vi kommer ombord på projektet.

Vi har et godt samarbejde med dygtige håndværkere, som kan udføre de fleste håndværksopgaver i høj kvalitet.

Derudover har vi faste samarbejdspartnere i en del andre fag, såsom malere og elektrikere, der sørger for den samme høje kvalitet i de øvrige dele af byggeriet.

Vi har naturligvis et veletableret og tillidsfuldt samarbejde med alle samarbejdspartnere.

Kontakt os gerne for at høre mere om entrepriser

Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores kompetencer inden for byggeri og entrepriser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på det ønskede projekt.

Du kan ringe på telefon 31 35 35 39 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail taf@defriesogmejdahl.dk.

​De Fries & Mejdahl A/S

Hestehaven 21C 1 sal, 5260 Odense S

Navigation på Google Maps

Thomas Adler de Fries

53 37 37 01

taf@defriesogmejdahl.dk

Bo Mejdahl Svensson

53 37 37 02

bms@defriesogmejdahl.dk

Læs vores cookie​deklaration

© Copyright by De Fries og Mejdahl A/S