​Industribyggeri

Er du på udkig efter professionel hjælp til halbyggeri? Så er du kommet til det rigtige sted. De Fries & Mejdahl A/S er en kompetent byggepartner, som både tilbyder total-, stor- og delentrepriser. Vi servicerer primært kunder i Odense og på Fyn, men vi kommer også gerne til Kolding, Vejle og andre nærtliggende områder.

​​

Hvad enten du skal i gang med at bygge en ridehal eller en anden form for stålhal, så står vi klar til at være din professionelle samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring indenfor industribyggeri, og derfor kan vi varetage enhver opgave på området. Vi varetager også erhvervsbyggeri.

Vi tilbyder industribyggeri til attraktive priser

Når du samarbejder med os, er du garanteret en professionel samarbejdspartner, som tager dig og dine ønsker seriøst. Vores priser er desuden altid konkurrencedygtige, uanset hvilken form for halbyggeri vi skal løse for dig.

​​

Vi anvender udelukkende gode materialer af høj kvalitet – lige fra træ til søm og skruer. Du kan derfor trygt lade os varetage dit næste industribyggeri.

Selvom vi leverer løsninger af høj kvalitet, sikrer vi dog altid at kunne give vores kunder fordelagtige m2-priser på enhver opgave.​

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for halbyggeri

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af halbyggeri? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at varetage både store og små opgaver, og vi udarbejder gerne et tilbud på industribyggeri til dig med en pris, som er så billig som muligt.

​​

Vi kan kontaktes på telefon 31 35 35 39 eller på e-mail taf@defriesogmejdahl.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med industri- eller halbyggeri.​​

​De Fries & Mejdahl A/S

Hestehaven 21C 1 sal, 5260 Odense S

Navigation på Google Maps

Thomas Adler de Fries

53 37 37 01

taf@defriesogmejdahl.dk

Bo Mejdahl Svensson

53 37 37 02

bms@defriesogmejdahl.dk

© Copyright by De Fries og Mejdahl A/S