TOTALENTREPRISER

Skal du have udført en totalentreprise? Hos De Fries & Mejdahl A/S har vi specialiseret os i større byggeprojekter lige fra boligprojekter til industrihaller og kontordomiciler i hele landet. Vi arbejder primært for erhverv, men vi arbejde også for private bygherrer.

Vi har begge med vores uddannelser som henholdsvis tømrere og bygningskonstruktører, god forståelse for hele byggeprocessen. Hver især har vi mange års erfaring, som i løbet af de sidste to år har været samlet i vores fælles virksomhed.

Alt fra tegning til koordinering af byggeprojektet

Vi varetager alt lige fra rådgivning og arkitekter til selve byggeriet, når vi står for totalentreprisen. Vi står med andre ord for styring og koordinering af hele projektet. Samtidig sikrer vi, at byggeriet opføres i den aftalte kvalitet.

​​

Vi tager os gerne af tegnearbejdet, og vi er fx skarpe til 3D-projektering, som giver dig et godt indtryk af, hvordan den færdige bygning kommer til at se ud. Vi har desuden et samarbejde med flere arkitekter, hvis du har særlige ønsker til design og arkitektur. Vi holder naturligvis øje med, at der ikke kommer ekstra honorarer eller andre uforudsete udgifter.​

Vi samarbejder med dygtige håndværkere, der kan udføre de fleste håndværksopgaver, mens vores øvrige faste samarbejdspartnere sørger for den høje kvalitet i alle andre aspekter af byggeriet. Vi lægger allesammen vægt på fleksibilitet, og derfor er det muligt at ændre i planerne undervejs.

Kontakt os for at få et tilbud på en entreprise

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores kompetencer, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 31 35 35 39 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail taf@defriesogmejdahl.dk.

​De Fries & Mejdahl A/S

Hestehaven 21C 1 sal, 5260 Odense S

Navigation på Google Maps

Thomas Adler de Fries

53 37 37 01

taf@defriesogmejdahl.dk

Bo Mejdahl Svensson

53 37 37 02

bms@defriesogmejdahl.dk

© Copyright by De Fries og Mejdahl A/S